Less Than Container Load

Less than Container Load

Zijn uw goederen niet voldoende om een volle container te laden dan kunt u ook gebruik maken van onze LCL mogelijkheid. U bent dan niet verplicht om te wachten tot u een volle container kunt verschepen.

Indien uw zending niet groot genoeg is om een container te vullen (LCL), dan kunnen wij voor consolidatie met andere zendingen zorgen. Dat wil dus zeggen dat uw zending wordt gecombineerd met andere zendingen met dezelfde bestemming, zodat u niet voor een eigen container hoeft te betalen. We kunnen de zending eventueel voor u ophalen en deze in onze loods consolideren.

Ook verzorgen wij LCL zendingen naar en vanuit andere wereldwijde bestemmingen. Deze LCL containers worden zorgvuldig gepland en door een agent binnen ons netwerk geladen. Deze zorgen ervoor dat de lading door erkende en betrouwbare vervoerders wordt afgehandeld.
Wilt u meer weten? Dan bieden wij u graag vrijblijvend online, een offerte aan via het door u ingevuld formulier.

Uw vracht versturen?

U kunt uw pakketten op maandag tot en met vrijdag tussen 09:30u en 17:30u afgeven op ons kantoor. We vragen u zich te legitimeren bij afgifte van de goederen, zodat we die op betrouwbare wijze in behandeling kunnen nemen. Uw vracht online aanmelden? Dat kan ook!