Full Container Load

Een FCL biedt de beste mogelijkheid om uw goederen zo economisch mogelijk en tegen een scherpe prijs per zeevracht te laten verschepen.
Indien u in aanmerking komt voor een FCL dan zullen wij u adviseren omtrent de gewenste zeecontainer type en afmeting voor uw zending.

Ook crosstrade FCL zendingen behoren tot de mogelijkheden die wij aanbieden. Dus heeft u een zending vanuit bijvoorbeeld het Verre Oosten naar het Caribisch gebied dan kunnen wij deze ook vanuit onze thuisbasis in Nederland voor u verzorgen.

Afhankelijk van uw wens met betrekking tot de gewenste aankomsttijd van de zending op de haven van bestemming en de gewenste laadhaven of haven van vertrek, bespreken wij ruimte bij een rederij.

Dankzij ons Track & Trace-systeem bent u bovendien voortdurend  op de hoogte van de locatie van uw container.

U kunt bij aankomst van uw container ervoor kiezen om zelf  uw douane inklaring  te laten verzorgen of tegen betaling gebruik te maken van een declarant waarmee wij samenwerken.

  • Standaard 20ft of 40ft containers

  • Heavy weight 20ft containers

  • High Cube (HC) 40ft containers

  • Open top containers

  • Flat rack containers

  • Koelcontainers

Wilt u meer weten over het verzenden van een container naar of vanuit Suriname, Curacao, Aruba en overige landen? Dan bieden wij u graag vrijblijvend online,  een offerte aan via het door u ingevuld formulier.

Uw vracht versturen?

U kunt uw pakketten op maandag tot en met vrijdag tussen 09:30u en 17:30u afgeven op ons kantoor. We vragen u zich te legitimeren bij afgifte van de goederen, zodat we die op betrouwbare wijze in behandeling kunnen nemen. Uw vracht online aanmelden? Dat kan ook!