Zeevracht

Zeevracht

Zoekt u een specialist voor uw zeevracht pakketten en handelszendingen naar Suriname, Curacao, Aruba en overige landen?
Transolution biedt u tegen een scherpe prijs de verschillende manieren aan om uw persoonlijke goederen en koopwaar te verschepen.

We kunnen u verschillende transport mogelijkheden aanbieden. Dit kan op basis van een LCL of FCL service.

Als u uw zending bij ons aanbiedt als zeevracht, dan bepaalt de volume of grootte van uw zending als uw zending geconsolideerd wordt Less than Container Load ( LCL) of, als het in een aparte container vervoerd wordt Full Container Load ( FCL).

Indien uw zending niet groot genoeg is om een container te vullen (LCL), dan kunnen wij voor consolidatie met andere zendingen zorgen. Dat wil dus zeggen dat uw zending wordt gecombineerd met andere zendingen met dezelfde bestemming, zodat u niet voor een eigen container hoeft te betalen. Wij kunnen de zending, tegen betaling eventueel voor u ophalen en deze in onze loods consolideren.

Indien u in aanmerking komt voor een FCL dan zullen wij u adviseren omtrent de gewenste zeecontainer type en afmeting voor uw zending. Ook crosstrade FCL zendingen behoren tot de mogelijkheden die wij aanbieden. Dus heeft u een zending vanuit bijvoorbeeld het Verre Oosten naar het Caribisch gebied dan kunnen wij deze ook vanuit onze thuisbasis in Nederland voor u verzorgen.

Afhankelijk van uw wens met betrekking tot de gewenste aankomsttijd van de zending op de haven van bestemming, en de gewenste laadhaven of haven van vertrek, bespreken wij ruimte bij een rederij.

We kunnen dus zeevracht zendingen van elke omvang en soort voor u verzorgen.

Wilt u meer weten? Dan bieden wij u graag vrijblijvend online, een offerte aan via het door u ingevuld contact formulier.

grondstoffen

Vervoer van grondstoffen of eindproducten

Wilt u grondstoffen per zeevracht vervoeren of gaat het om verpakkingsmateriaal voor uw eindproduct? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Wij verschepen tegen scherpe prijzen al uw goederen bijvoorbeeld uw machineonderdelen of uw complete machinelijn.  Wij  als uw specialist gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Wilt u meer weten? Dan bieden wij u graag vrijblijvend online,  een offerte aan via het door u ingevuld formulier.

Staffelkortingen en onze service tot aan de deur

Wilt u grote hoeveelheden goederen per zeevracht vervoeren? We kunnen u bij grotere volumes aantrekkelijke kortingen aanbieden, zelfs wanneer uw goederen  niet in de reguliere containers passen.

Daarnaast kunnen we u desgewenst van dienst zijn met onze service tot aan de deur. Uw  ontvanger krijgt dan de goederen op de door u aangegeven adres tot aan de deur.

Wilt u meer weten? Dan bieden wij u graag vrijblijvend online,  een offerte aan via het door u ingevuld formulier.

doortodoor

Uw vracht versturen?

U kunt uw pakketten op maandag tot en met vrijdag tussen 09:30u en 17:30u afgeven op ons kantoor. We vragen u zich te legitimeren bij afgifte van de goederen, zodat we die op betrouwbare wijze in behandeling kunnen nemen. Uw vracht online aanmelden? Dat kan ook!

Douane

Douane

Informatie of hulp nodig voor de douane?

Luchtvracht

Luchtvracht

Vliegensvlug internationaal bezorgen!

Wegtransport

Wegtransport

Kan het via de weg? Weg ermee!