Luchtvracht

Luchtvracht

Zoekt u een betrouwbare expediteur  voor uw luchtvracht zendingen naar Suriname, Curacao, Aruba en overige landen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Met het transporteren van uw zendingen per luchtvracht bieden wij u uitstekende mogelijkheden om uw goederen snel op de plaats van bestemming te krijgen.

Wilt u meer informatie?

Dan kunt u contact met ons opnemen door ons te bellen of door het onderstaand contact formulier in te vullen en naar ons te mailen. Wij geven u graag gedetailleerde informatie en advies.

transolution-boatfly
aircargo1

Uitstekende kennis van luchtvracht

We beschikken niet alleen over de benodigde middelen, maar we hebben daarnaast ook deskundige adviseurs,  die de  kennis in huis hebben  over de bijbehorende douaneformaliteiten.

Uiteraard schetsen we u graag de mogelijkheden op het gebied van luchtvracht, zodat we u optimaal kunnen voorzien in uw logistieke behoeften naar diverse landen zoals Suriname, Curacao, Aruba en overige bestemmingen.

Wilt u meer informatie?

Dan kunt u contact met ons opnemen door ons te bellen of door  het onderstaand contact formulier in te vullen en naar ons te mailen . Wij geven u graag gedetailleerde informatie en advies.

Luchtvracht export en service tot aan de deur

Wilt u goederen exporteren of gaat het om een andere kleine geschenk zending? Wij zorgen ervoor dat uw zending een paar dagen later op de plaats van bestemming is. Hierdoor heeft de ontvanger de zending snel in huis.

We bieden u ook  tegen betaling de mogelijkheid om gebruik te maken van onze  handige  deur tot deur service. De ontvanger krijg dan de zending op het opgegeven adres aan huis geleverd.

doortodoor

Uw vracht versturen?

U kunt uw pakketten op maandag tot en met vrijdag tussen 09:30u en 17:30u afgeven op ons kantoor. We vragen u zich te legitimeren bij afgifte van de goederen, zodat we die op betrouwbare wijze in behandeling kunnen nemen. Uw vracht online aanmelden? Dat kan ook!

Douane

Douane

Informatie of hulp nodig voor de douane?

Zeevracht

Zeevracht

Een hele hoop mee? Dat kan via de zee!

Wegtransport

Wegtransport

Kan het via de weg? Weg ermee!